Bagaimana Vivix Bantu Menghilangkan Ketagihan Merokok : Himpunan Testimonial

Bukan mudah bagi seorang perokok tegar untuk berhenti merokok dengan menghilangkan ketagihan merokok kan... ada antara mereka struggle untuk menghilangkan ketagihan merokok tetapi gagal.

Ramai perokok tegar bila dah cuba Vivix akan rasa "nikmat" rokok tu hilang sebab rokok rasa pahit semacam dan ketagihan menjadi berkurangan.

Kalau perokok tegar berniat dan berazam mahu berhenti merokok, mereka akan nekad teruskan Vivix sebab vivix dapat membantu menghilangkan ketagihan merokok dengan memulihkan kembali deria rasa yang dah kebah.

Bagaimana Vivix Bantu Menghilangkan Ketagihan Merokok : Himpunan Testimonial

Saya terangkan serba sedikit bagaimana Vivix dapat membantu menghilangkan Ketagihan Merokok: 

1.   Vivix men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak dan sebgainya. Bila nikotin dah tiada, rasa ketagih keatas nikotin pun hilang.

2.   Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok di mana simptom withdarawal ni kadang-kadang boleh jadi teruk; sebab tu ramai orang yg berhenti merokok secars tiba-tiba, dia rasa kena macam-macam penyakit sebab badan 'terkejut' dgn keadaan yang dia tidak biasa (tiada sumber nikotin). Dengan kejutan tu, Vivix dapat bantu meredakan.

3.   Orang merokok merasakan satu 'feeling' bila dia hisap rokok. Sebab tu bila dia berhenti hisap rokok, otak dia rasa lain macam dan memanggil-manggil untuk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula 'feeling' tu. Vivix boleh memberikan 'feeling' tu, jadi bila dia minum Vivix dan dia tidak rasa terpanggil mahu merokok.

Sebaiknya Vivix diambil bersama dgn DTX Complex utk detox segala toksin yang ada dalam organ dalaman terutama hati

Di sini saya sertakan beberapa testimonial perokok tegar yang berjaya berhenti merokok dengan mudah walaupun dah berpuluh tahun merokok.
Semoga selepas ni makin ramai sanggup membuang tabiat merokok yang tidak mendatangkan faedah malah menjejaskan kesihatan.

Testimonial Perokok Tegar Berhenti Merokok Bersama ViVix.
🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭
Bagaimana Vivix Bantu Menghilangkan Ketagihan Merokok : Himpunan Testimonial
Testimonial #1 Berhenti Merokok Dengan Vivix



Video Sharing Shaklee Effect dari Encik Huzair

Bagaimana Vivix Bantu Menghilangkan Ketagihan Merokok : Himpunan Testimonial
Testimonial #2 Berhenti Merokok Dengan Vivix

Bagaimana Vivix Bantu Menghilangkan Ketagihan Merokok : Himpunan Testimonial
Testimonial #3 Berhenti Merokok Dengan Vivix

Bagaimana Vivix Bantu Menghilangkan Ketagihan Merokok : Himpunan Testimonial
Testimonial #4 Berhenti Merokok Dengan Vivix

Bagaimana Vivix Bantu Menghilangkan Ketagihan Merokok : Himpunan Testimonial
Testimonial #5 Berhenti Merokok Dengan Vivix

Bagaimana Vivix Bantu Menghilangkan Ketagihan Merokok : Himpunan Testimonial
Testimonial #6 Berhenti Merokok Dengan Vivix

===============================
Jika anda mengalami masalah untuk berhenti merokok  dan dah cuba macam-macam cara, anda boleh cuba ikhtiar dengan Vivix Shaklee ini.

Untuk Order, Sila klik kotak biru untuk Online Order 
dengan Pemotongan Card Debit /  Card Credit
Jika ada sebarang soalan, boleh hubungi saya di hp no 014-3559395 bila-bila masa.

       KLIK SINI UNTUK ORDER :


 Order Vivix

 Sylvia Yong | ID: 591956 
Contact no : 014-3559395

Email: sylvia.shaklee@yahoo.com

Facebook : Sylvia Yong

10 comments:

fatin hamzah said...

Stop merokok. Jagalah kesihatan

Suhanah Muslin said...

wah bugus oo vivix ni dpt membantu berhenti merokok

Nowa Mommy said...

Nah ramai sudah quit tau gara2 vivix

Alezra Alez said...

sangat terbaik

Diana Danias said...

Vivix antioksidan yang terbaik

Heera Noy said...

Siapa ada masalah sama boleh try ambil vivix ni

Eva Erica Isadora said...

Tingkatkan tenaga dengan Vivix

Shafizahman said...

So lepas ni tiada sudah alasan cakap susah betul nak berhenti merokok kan? Hehe

Ceritera Mamawawa said...

Boleh kasi cuba ahli kluarga y merokok

Sharren K. N. said...

Trbaik vivix ni